עמוד הבית     אוכל     קריו גורן     מתכון לרולדת שמרים "כמו קרנץ" של קרין גורן
רולדת שמרים "כמו קרנץ"
קרין גורן מציעה מתכון שהוא עוד וריאציה על בצק השמרים הבסיסי. והפעם רולדת שמרים "כמו קרנץ" עם נוטלה וחלבה
רוצים להוריד את המתכון למכשיר הסלולרי? שלחו sms עם הטקסט הבא "מתכון 897" למספר 3090, ורוצו למטבח לבשל!
השירות כרוך בתשלום של 4.99 ₪ למתכון.

החומרים:
1/2 כמות בצק לעוגת שמרים
1 כוס ממרח נוטלה
100 גרם חלבה מפוררת
ביצה טרופה, לזיגוג

שלבי ההכנה:
1. מחלקים את הבצק ל-2 חלקים שווים.
2. מרדדים כל חלק למלבן בעובי 1/2 ס"מ , מורחים בנוטלה ומפוררים חלבה מעל.
3. מגלגלים לרולדה וחוצים בעזרת סכין גדול וחלק את הרולדה, כך שיתקבלו 2 רצועות ארוכות והמילוי ייחשף.
4. מפתלים את שתי הרצועות לצורת בורג, ומניחים בתבנית אינגליש קייק משומנת או מרופדת בנייר אפייה.
5. חוזרים על הפעולה עם מלבן הבצק הנותר, לקבלת עוגת בורג נוספת.
6. מתפיחים את הבצק בתבנית עד להכפלת הנפח, מברישים בביצה טרופה ואופים בחום של 180 מעלות כ-25 דקות עד שהעוגות שחומות וריחניות.

מחפשים עוגות שמרים נוספות של קרין גורן?
מתכון למתכון בסיסי לעוגת שמרים של קרין גורן
מתכון לעוגת שמרים "בבקה" של קרין גורן
מתכון לעוגת שמרים פרג של קרין גורן
מתכון לקוגלהוף של קרין גורן והנס ברטלה


לחצו כאן לכל המתכונים של קרין גורן

לכתבות נוספות:
עוגת פרג פשוטה ונהדרת
בויוס – עוגיות גבינה מלוחות

שלח לחבר הדפס
הוסף תגובה 
1.  בצק שמרים
    יל   28/12/06 11:23 PM 
2.  קרין הגדולה
    יעל   29/12/06 01:56 PM 
3.  רוצים מתכון לקראנז אמיתי ולא כמו קראנץ
    ציפי   18/01/07 06:30 AM 
4.  בצק שמרים לרולדה נוטלה וחלבה
    אוולין   20/02/07 08:40 AM 
5.  איפה המתכון לבצק הבסיסי בשלמותו?
    חנצה   10/03/07 05:40 PM 
6.  מתכון בסיסי לעוגות שמרים
    חנצה   10/03/07 05:41 PM 
7.  מתכון שמרים בסיסי למאפים מתוקים
    שוש   27/04/07 09:31 AM 
8.  מתכון לבצק שמרים בסיסי
    "חיים טוב"   29/04/07 10:34 AM 
9.  מתכונים של קרין גורן
    מירי   10/08/07 06:53 PM 
10.  עוגת שמרים
    aneta   14/08/07 06:58 PM 
11.  מתכון בסיסי שמרים
    אביגיל   06/09/07 09:47 AM 
12.  ניוזלטר
    אביגיל   07/10/07 11:06 PM 
13.  ניוזלטר - תשובה
    מערכת "חיים טוב"   08/10/07 10:35 AM 
14.  הכי טוב
    פנינה   17/08/08 09:48 PM 
15.  אפיה
    מירי   05/10/08 09:00 PM 
16.  בצק שמרים
    ליבי   31/12/08 03:08 PM 
17.  באזור ההברגה הבצק לא נאפה כמו שצריך
    nili   22/04/09 08:15 AM 
18.  עוגות
    סהר   04/06/09 06:44 AM 
19.  בצק שמרים פרווה??
    מירי עמוס   09/07/09 10:09 AM 
20.  עוגת שמרים
    עדי   09/09/09 10:37 AM 
21.  עוגות שמרים
    אלי   09/12/09 05:18 PM 
22.  Kranch cake
    Etty   08/06/10 10:32 AM 
23.  קרין גורן
    שירז    10/09/10 08:44 PM 
24.  בצק שמרים
    יונה   21/11/10 03:34 AM 
25.  מעולה
    שירלי   10/12/10 07:32 PM 
26.  לגבי המילוי
    יעל   24/12/10 07:37 AM 
27.  המתכון הבסיסי של קרין להלן= הכנסו
    drorka   09/01/11 08:16 PM 


איילת לטוביץ`