עמוד הבית     אוכל     מרקים     מתכון למרק בורשט - מרק סלק קר
מתכון למרק בורשט - מרק סלק קר
מיקה שרון וויולה מכינות מרק סלק קר. מתכון קל ופשוט - צפו במתכון הוידיאו
רוצים להוריד את המתכון למכשיר הסלולרי? שלחו sms עם הטקסט הבא "מתכון 824" למספר 3090, ורוצו למטבח לבשל!
השירות כרוך בתשלום של 4.99 ₪ למתכון.

החומרים:
3 ק"ג סלק מקולף
2 בצלים מקולפים
2 כפות סוכר
1 כפית מלח
1/2 לימון סחוט

שלבי ההכנה:
1. לבשל את כל המרכיבים בסיר עם כ-4 ליטר מים עד שהסלק רך אך לא רך מידי.
2. לתת לסלק להתקרר. לגרד בפומפייה גסה את הכל פרט לבצל ועוד 3 סלקים, אותם יש לגרד בפומפייה קטנה. להחזיר את הסלק המגורד לסיר ולהביא לרתיחה.
3. להגיש קר בתוספת: בצל ירוק קצוץ, שמנת חמוצה, ביצה קשה, מלפפון חמוץ, מלפפון רגיל, שמיר, ותפוח אדמה מבושל ומתוק.


מחפשים מתכונים נוספים מאותה תכנית?
למתכון לעוגת גבינה דיאטטית לחצו כאן
למתכון לפנה עגבניות ואספרגוס לחצו כאן
למתכון לכבד עוף במייפל לחצו כאן
למתכון לאדממה לחצו כאן
למתכון לעלי גפן ממולאים לחצו כאן

לכתבות נוספות:
ארוחת שישי עם חיים כהן
מרק מיסו עם כופתאות שיטאקי

שלח לחבר הדפס
הוסף תגובה 


איילת לטוביץ`