עמוד הבית     אוכל     קריו גורן     מתכון לעוגיות שוקולד של קרין גורן
מתכון לעוגיות שוקולד של קרין גורן
קרין גורן והקונדיטורית אסטלה מציגות מתכון לעוגיות שלושה שוקולדים מושחתות
רוצים להוריד את המתכון למכשיר הסלולרי? שלחו sms עם הטקסט הבא "מתכון 748" למספר 3090, ורוצו למטבח לבשל!
השירות כרוך בתשלום של 4.99 ₪ למתכון.

כמות: 20 עוגיות גדולות

חומרים:
300 גרם שוקולד מריר
100 גרם חמאה
3 ביצים, בטמפ' החדר
2/3 כוס (130 גרם) סוכר
1/3 כוס (45 גרם) קמח
1/2 כפית אבקת אפייה
1/2 כפית מלח
לקישוט:
100 גרם שוקולד מריר, קצוץ גס
100 גרם שוקולד חלב, קצוץ גס
100 גרם שוקולד לבן, קצוץ גס

אופן ההכנה:
1. ממיסים יחד שוקולד וחמאה.
2.
במיקסר מקציפים במהירות גבוהה ביצים וסוכר במשך 5 דקות. טורפים את קצף הביצים לתערובת השוקולד.
3.
מנפים מעל התערובת קמח, אבקת אפייה ומלח וטורפים לתערובת אחידה ומבריקה.
4. בעזרת כף גלידה מניחים באופן מרווח שלוליות מהתערובת על תבנית מרופדת בנייר אפייה.
5. מפזרים מעל את שלושת השוקולדים לקישוט.
6. אופים בחום של 180 מעלות כ-15 דקות בלבד, עד שהעוגיות סדוקות ותפוחות מעט למראה, יציבות בשוליים ורכות במרכז. מניחים להן להתקרר לחלוטין אחרת הן מתפרקות.
7. כשהעוגיות קרות משחררים מנייר האפייה בעזרת פלטה, ומגישים.


מחפשים מתכונים נוספים מהתכנית של קרין גורן?
לחצו כאן למתכון לעוגת שוקולד חמה של קרין גורן
לחצו כאן למתכון לפאדג' בראוניס של קרין גורן
לחצו כאן למתכון לטראפלס של קרין גורן ואסטלה
לחצו כאן למתכון למלאווח מתוק
לחצו כאן להסבר קצר על שוקולד


לחצו כאן לכל המתכונים של קרין גורן

לכתבות נוספות:
עוגת פרג פשוטה ונהדרת
בויוס – עוגיות גבינה מלוחות

שלח לחבר הדפס
הוסף תגובה 
1.  השוקולד לקישוט העוגיות
    אביגל    24/01/07 03:59 PM 
2.  ראיתי בתוכנית
    סמדר   03/02/07 01:51 PM 
3.  העוגיות מעולות אבל יש בעיה במתכון או משהו..
    רותם   19/04/07 07:48 PM 
4.  התמונה כאן
    לירון    28/04/07 10:25 AM 
5.  ביצים במתכון
    מיטל   17/07/07 06:30 PM 
6.  לא מפרידים,ביצה שלמה נטו!
    תמר   02/12/07 03:56 PM 
7.  נראה מעולה מעולה מעולה ואני בטוחה שגם הטעם ככה
    ...   13/12/07 01:35 PM 
8.  האם ניתן לשמור את התערובת בקירור
    שירלי    12/05/08 01:42 PM 
9.  קרין, בושות!
    אנונימי   05/12/10 01:41 PM 


איילת לטוביץ`