עמוד הבית     אוכל     קריו גורן     מתכון לבראוניז של קרין גורן
מתכון לבראוניז של קרין גורן
בראוניז היא עוגת שוקולד אמריקאית, דחוסה ונמוכה, שמגישים במנות אישיות. קבלו את מתכון הווידיאו של קרין גורן
רוצים להוריד את המתכון למכשיר הסלולרי? שלחו sms עם הטקסט הבא "מתכון 747" למספר 3090, ורוצו למטבח לבשל!
השירות כרוך בתשלום של 4.99 ₪ למתכון.

כמות: תבנית בגודל 27X33 ס"מ

חומרים:
250 גרם שוקולד מריר
250 גרם חמאה
4 ביצים בטמפ' החדר
½1 כוסות (300 גרם) סוכר
6 כפות (60 גרם) קקאו
1 כוס גדושה (150 גרם) קמח
½ כפית מלח
200 גרם שוקולד לבן קצוץ גס, לקישוט

שלבי ההכנה:
1. ממיסים יחד שוקולד וחמאה.
2. במיקסר מקציפים במהירות גבוהה ביצים וסוכר במשך 5 דקות. טורפים את קצף הביצים לתערובת השוקולד.
מנפים מעל התערובת קקאו, קמח ומלח וטורפים לתערובת אחידה ומבריקה, כחצי דקה.
3. מערבבים פנימה שוקולד לבן ויוצקים לתבנית מרופדת בנייר אפייה.
4. אופים בחום של 180 מעלות כ-25 דקות, עד שהשוליים יציבים, תפוחים וסדוקים והמרכז עדיין רך.
5. מצננים לחלוטין לפני שפורסים לריבועים.


מחפשים מתכונים נוספים מאותה תכנית?
לחצו כאן למתכון לעוגת שוקולד חמה של קרין גורן
לחצו כאן למתכון לעוגיות טריפל שוקולד של קרין גורן
לחצו כאן למתכון לטראפלס של קרין גורן ואסטלה
לחצו כאן למתכון למלאווח מתוק
לחצו כאן להסבר קצר על שוקולד


לחצו כאן לכל המתכונים של קרין גורן

לכתבות נוספות:
עוגת פרג פשוטה ונהדרת
בויוס – עוגיות גבינה מלוחות

שלח לחבר הדפס
הוסף תגובה 
1.  עוגת פדאג' בראוניז
    רותי לגזיאל   18/11/06 07:18 PM 
2.  עוגת בראוניז'
    ליאת   22/11/06 10:31 PM 
3.  קמח
    סאני   05/12/06 10:30 AM 
4.  חוסר אנפורמציה
    חיליק   16/12/06 11:33 AM 
5.  עוגת שוקולד
    דנית    08/02/07 11:49 PM 
6.  מעולה מעולה מעולה!!
    מירי   05/03/07 11:31 PM 
7.  בראוניז
    מיכל   27/04/07 10:02 AM 
8.  תשובהההההההה
    דנית    30/04/07 11:15 AM 
9.  לדנית - עוגות שוקולד אישיות
    מערכת "חיים טוב"   30/04/07 11:29 AM 
10.  בראוניז מעולה
    ליבי   01/05/07 04:20 PM 
11.  שאלה
    גאולה   02/05/07 11:43 AM 
12.  תשובה לגאולה
    חגית   03/05/07 09:58 AM 
 
        
14.  אבקת אפיה
    יונת   03/05/07 10:05 AM 
15.  תחליף לשוקולד לבן
    רותי   25/12/07 08:18 PM 
16.  כמות הסוכר
    מירי   24/01/08 05:52 PM 
17.  כמות הסוכר - תשובה
    מערכת "חיים טוב"   27/01/08 05:54 PM 
18.  לא הצליח לי כל כך:(
    Sofiya   20/02/08 10:02 PM 
19.  תשובה לסעיף 15 + חוות דעת
    אפרת   04/03/08 10:05 PM 
20.  מדהים וטעים!
    יפעת   26/03/08 11:43 AM 
21.  תשובה לסופיה
    קרין גורן   22/04/08 11:25 AM 
22.  תחליף לשוקולד לבן - לאלרגיים ללקטוז - תשובה לרותי
    קרין גורן   22/04/08 11:26 AM 
23.  תחליף לחמאה?
    איריס   30/04/08 02:25 PM 
24.  זמן אפיה
    יפית   14/05/08 07:44 PM 
25.  תחלף לשוקולד הלבן
    דור   19/05/08 06:55 PM 
26.  הבראוניז של קארין
    ronen    21/05/08 05:46 PM 
27.  תחליף לחמאה - תשובה
    קרין גורן   02/06/08 01:01 PM 
28.  למערכת ולקרין קורן....
    מזל   04/06/08 06:11 PM 
29.  זמן אפיה - תשובה ליפית
    קרין גורן   16/06/08 01:16 PM 
30.  ל-ronen
    קרין גורן   16/06/08 01:16 PM 
31.  בראוניז
    נועה   12/07/08 01:28 PM 
32.  שוקולד לבן פרווה
    איילת    17/08/08 09:54 AM 
33.  מתכון מנצח
    ללה   14/10/08 05:36 PM 
34.  עוגת בראוניז
    רותי   31/10/08 10:25 PM 
35.  עוגת בראוניז
    רותי   31/10/08 10:40 PM 
36.  תשובה לרותי
    "מערכת חיים טוב"   02/11/08 11:00 AM 
37.  עוגת בראוניז מעולה
    אביבה דודפור   13/11/08 11:28 PM 
38.  קרין, אני אוהב אותך
    מיקי   06/01/09 12:12 PM 
39.  הכנתי את העוגה
    מיקי   06/01/09 07:04 PM 
40.  עוגת בראוניז
    אימאן   19/01/09 10:54 PM 
41.  תשובה לאימאן
    מערכת "חיים טוב"   20/01/09 10:05 AM 
42.  לקרין אני מכין עם אמי עכשיו את הבראוניז
    שלומי   04/06/09 05:57 PM 
43.  עוגות מדהימות של קרין גורן
    נוי מאור   15/07/09 10:39 AM 
44.  מתכון מעולה
    צפוני   13/08/09 12:03 PM 
45.  ברואניז
    גלי   17/08/09 08:57 PM 
46.  איך שומרים את הבראוניז
    עומרי   25/08/09 08:40 PM 
47.  תשובה לעומרי
    מערכת "חיים טוב"   26/08/09 09:18 AM 
48.  שאלה לקרין
    שלומית   26/11/09 09:41 AM 
49.  סוג קמח
    קובי   30/11/09 09:29 PM 
50.  מעולה ..מעולה..הבראוני לא הספיק להתקרר !!! תודה על המתכון
    MadeInFrance   18/05/10 07:47 AM 
51.  פשוט מעולה!
    תמרי   26/06/10 10:12 PM 
52.  פשוט מעולה!!!!
    נועה   27/08/10 12:37 AM 
53.  מפינס
    טלי   01/09/10 06:53 PM 
54. 
    עטרה   10/10/10 01:59 AM 
55.  מתכונים של הסטון בלומנטל - תשובה
    מערכת "חיים טוב"   04/11/10 01:27 AM 
56.  אפשר לוותר על הקקאו
    מירי   02/12/10 02:00 PM 
57.  העוגה מאווווד מוצלחת, אני הכנתי וזה יצא מאוד טעים, תודה קרין על העצות.
    פאטמה   11/12/10 12:08 PM 
 
        
 
        
 
        
 
        
 
        
 
        


איילת לטוביץ`