עמוד הבית     אוכל     בשר     מתכון למעורב ירושלמי של אביב משה
מתכון למעורב ירושלמי של אביב משה
אביב משה מארח את מושיק עפיה ומכין מעורב ירושלמי בתוך כיכר שלמה של לחם. סנדוויץ` ענק ומנחם למי שרעב באמת
רוצים להוריד את המתכון למכשיר הסלולרי? שלחו sms עם הטקסט הבא "מתכון 4207" למספר 3090, ורוצו למטבח לבשל!
השירות כרוך בתשלום של 4.99 ₪ למתכון.

החומרים:
לחם זיתים
כבדי עוף
שקדי עגל
טחול של עוף
לבבות עוף
בצל
פרגית
כמון
כורכום
שמן זית
מלח
פלפל
עלי רוקט
עגבניות שרי תמר


אופן הכנה:
1. חותכים את הלחם לרוחב, מוציאים את כל החלק הפנימי של הלחם.
2. מקפיצים במחבת את הבצל עם כל חלקי הבשר. מוסיפים את התבלינים.
3. מכניסים את הבשר לתוך הלחם.
4. באותה מחבת מקפיצים את עגבניות השרי והרוקט, מוסיפים ללחם ומגישים.


 

לכתבות נוספות:
אגסים ממולאים בכבש ובירקות
פלפלים ממולאים בסיר בישול איטי

שלח לחבר הדפס
הוסף תגובה 


איילת לטוביץ`