עמוד הבית     אוכל     מדריך האוכל     מתכון לסלט טאבולה
מתכון לסלט טאבולה
פותנה ג`אבר מארחת את אריק אלפר, וביחד הם מכינים טאבולה - סלט בורגול וירקות
רוצים להוריד את המתכון למכשיר הסלולרי? שלחו sms עם הטקסט הבא "מתכון 3836" למספר 3090, ורוצו למטבח לבשל!
השירות כרוך בתשלום של 4.99 ₪ למתכון.

כמות: 4 מנות


החומרים:
חבילת פטרוזיליה
חצי חבילת נענע
3 עגבניות
3 בצל ירוק
3 עלי חסה
שלושת רבעי כוס בורגול דק
חצי כוס מיץ לימון סחוט
חצי כוס שמן זית
כפית או שתיים של מלח

אופן ההכנה:
1. שוטפים את הבורגול 3 פעמים לפחות ומשרים במים חמים ל-10 דקות.
2. מסננים, סוחטים ושמים את המלח, הלימון והשמן מעל.
3. קוצצים את הפטרוזיליה והנענע דק מאוד.
4. חותכים את העגבניות והבצל לקוביות קטנות.
5. מערבבים הכל ביחד.
6. מוסיפים את המצרכים לקערה של הבורגול.


מחפשים מתכונים נוספים מתוך "פותחים שולחן" עם אריק אלפר?
מתכון לאורז עם שמיר ושום
מתכון לרוטב עגבניות ונענע
מתכון לתבשיל דלורית וחומוס ברוטב עגבניות


לכתבות נוספות:
אגסים ממולאים בכבש ובירקות
כנאפה אגסים וגבינת צאן

שלח לחבר הדפס
הוסף תגובה 


איילת לטוביץ`