עמוד הבית     אוכל     מדריך האוכל     פחזניות ברבורים
פחזניות ברבורים
גלית והנס ברטלה משתמשים בבצק רבוך, ומכינים ברבורים יפהפיים עם קצפת
רוצים להוריד את המתכון למכשיר הסלולרי? שלחו sms עם הטקסט הבא "מתכון 3763" למספר 3090, ורוצו למטבח לבשל!
השירות כרוך בתשלום של 4.99 ₪ למתכון.

כמות: 5 יחידות


החומרים:
200 גרם בצק רבוך מוכן


מלית הברבורים
250 גרם שמנת מתוקה
1/4 כוס סוכר (50 גרם)
1/2 מקל וניל
אבקת סוכר


אופן ההכנה:
1. על נייר אפייה מזלפים מהבצק 5 יחידות בצורת טיפה, בעזרת מזלף עבה יחסית. 
2. על נייר אפייה בתבנית נפרדת מזלפים 5 יחידות בצורת צוואר - בצורת הספרה 2, בעזרת צנתר דק.
3. אופים קודם כל את הצווארונים בטמפרטורה של 180 מעלות במשך 10 עד 12 דקות. מצננים היטב.
4. אופים את גוף הברבורים (בצורת טיפה) בטמפרטורה של 190 מעלות במשך 18 דקות.  מצננים.
5. למלית: מקציפים את השמנת, הסוכר וגרגרי הווניל עד לקבלת קצפת יציבה (זהירות לא להקציף יותר מדי).
6. חותכים את הטיפות לחצי, ממלאים בקצפת ומסדרים את המכסה והצוואר.
3. מפזרים אבקת סוכר.


מחפשים מתכונים נוספים של התכנית "מאפים ומתוקים" עם גלית והנס ברטלה?
מתכון לבצק רבוך
מתכון לאקלר במילוי קרם פטיסייר-מוקה
מתכון לפרופיטרולים – פחזניות קלסיות


 

לכתבות נוספות:
אגסים ממולאים בכבש ובירקות
כנאפה אגסים וגבינת צאן

שלח לחבר הדפס
הוסף תגובה 
1.  בצק רבוך - הנס וגלית
    איל   12/09/10 01:05 PM 
2.  ברבורים
    חוה   28/01/11 01:49 PM 
3.  סרטון - תשובה לחוה
    מערכת "חיים טוב"   30/01/11 12:25 PM 
4.  אחרי 6 בא 7... :P (אופן הכנה)
    טל   09/02/11 05:12 PM 
 
        
 
        


איילת לטוביץ`