עמוד הבית     אוכל     מדריך האוכל     מתכון למקפא יוגורט ביתי
מתכון למקפא יוגורט ביתי
בחודשים האחרונים נראה כאילו ישראל עוברת מתקפת יוגורט קפוא. קבלו מתכון ביתי ומהיר להכנת מקפא יוגורט ביתי עם דבש וצנוברים קלויים, של השף איתי רוגוזינסקי מ"וניליה"
רוצים להוריד את המתכון למכשיר הסלולרי? שלחו sms עם הטקסט הבא "מתכון 3507" למספר 3090, ורוצו למטבח לבשל!
השירות כרוך בתשלום של 4.99 ₪ למתכון.

החומרים:
500 גרם יוגורט 4.5% שומן ומעלה
כ-1/3 כוס דבש איכותי לא מחומם (100 גרם)
50 גרם צנוברים קלויים


אופן ההכנה:
1. קולים את הצנוברים על אש קטנה, תוך כדי ערבוב מהיר ומקררים מעט.
2. יוצקים את היוגורט ואת הדבש לתוך קערה ומערבבים. מוסיפים את הצנוברים, מערבבים שוב ערבוב קל ומקפיאים.
3. 20 דקות לפני ההגשה מוציאים מהמקפיא, או שעה לפני ההגשה מעבירים מהמקפיא למקרר.


מחפשים מתכונים נוספים מהתכנית?
מתכון לפנקייק ביתי של וניליה
מתכון לסורבה תות ביתי של וניליה
קבלו הצצה מאחורי הקלעים של יום הצילום של ערוץ האוכל בוניליה

לכתבות נוספות:
אגסים ממולאים בכבש ובירקות
כנאפה אגסים וגבינת צאן

שלח לחבר הדפס
הוסף תגובה 


איילת לטוביץ`