עמוד הבית     אוכל     מדריך האוכל     מתכון לבראוניז שוקולד
בראוניז שוקולד
שף שאול בן אדרת ("קימל") ובטי סעדיה מהמאפייה "נשיקה צרפתית" מכינים ביחד עוגת בראוניז שוקולד עם אגוזי מלך. מתכון פשוט ומעולה
רוצים להוריד את המתכון למכשיר הסלולרי? שלחו sms עם הטקסט הבא "מתכון 3291" למספר 3090, ורוצו למטבח לבשל!
השירות כרוך בתשלום של 4.99 ₪ למתכון.

החומרים:
300 גרם שוקולד מריר
200 גרם מחמאה
4 ביצים
1 כוס סוכר
1 כוס סוכר חום
1 כפית אבקת אפייה
1/2 כפית מלח
1 וחצי כוס קמח
1 כוס אגוזי לוז גרוסים גס
 
אופן ההכנה:
1. מחממים במיקרו את השוקולד והמחמאה.
2. טורפים את הביצים במיקסר (לא להקציף!)  ומוסיפים את הסוכר, סוכר חום אבקת אפייה, המלח ומוסיפים את השוקולד והמחמאה המומסים. ומערבבים עד שמקבלים תערובת חלקה ומבריקה.
3. מוסיפים את הקמח בהדרגה ואת האגוזים.
4. אופים התנור שחומם מראש ל-180 מעלות למשך 20 דקות.


מחפשים מתכונים נוספים מאותה תכנית?
מתכון ללחם שיש
מתכון ללחמניות דגנים ללא סוכר, שמן וביצים

לכתבות נוספות:
אגסים ממולאים בכבש ובירקות
כנאפה אגסים וגבינת צאן

שלח לחבר הדפס
הוסף תגובה 
1.  קמח ללא אבקת אפיה
    שלומית ב.   06/06/09 04:37 PM 
2.  תשובה לשלומית
    מערכת "חיים טוב"   07/06/09 09:56 AM 
3.  עוד משתמשים במרגרינה???????????
    בטי ק.   10/06/09 09:54 AM 
4.  כמה קמח?????
    אבי א.   19/06/09 04:59 PM 
5.  תשובה לאבי
    מערכת "חיים טוב"   21/06/09 10:18 AM 
6.  20 דקות לא מספיק
    גיל   03/07/09 03:26 PM 
7.  תשובה לגיל
    מערכת "חיים טוב"   05/07/09 09:37 AM 
8.  שאול בן אדרת אלוף
    הפי הקסומה   11/07/09 01:49 PM 
9.  מתקונים עוגות וכול מיני אוכלים לרגישי גלוטן/חולי צליאק
    רחל דהרי   20/03/10 10:25 AM 
10.  תבנית
    סיון   01/12/10 01:22 PM 
11.  עוגה לא מוצלחת
    א.   23/02/11 05:34 PM 


איילת לטוביץ`