עמוד הבית     אוכל     מדריך האוכל     מתכון לדפי אורז במילוי ירקות
דפי אורז במילוי ירקות
הנטורופתית אביטל חורש-סבג מציעה מתכון בריא לדפי אורז במילוי ירקות ופטה עם רוטב וייטנאמי - מתכון שהוא מעין "תחליף סושי" שאפשר לקחת לפיקניק או לים
רוצים להוריד את המתכון למכשיר הסלולרי? שלחו sms עם הטקסט הבא "מתכון 2664" למספר 3090, ורוצו למטבח לבשל!
השירות כרוך בתשלום של 4.99 ₪ למתכון.

החומרים:
כמות ל-8 סועדים

8 דפי אורז
להכנת המלית:
8 עלי חסה רומנית
1 פלפל אדום
חצי פפאיה ירוקה
1 גזר
15 עלי נענע
חצי חבילה של עלי כוסברה טרייה
חצי חבילה של נבטי מונג
חצי חבילה של נבטי חמנייה
להכנת הרוטב:
חצי כוס רוטב סויה אורגני
2 כפות שמן שומשום
2 כפות מיץ לימון
1 כף שמן זית
1 פלפל צ'ילי תאילנדי
1/4 כוס קשיו

אופן ההכנה:
1. להכנת הרוטב: מניחים את כל המוצרים במג'ימיקס וטוחנים לקבלת רוטב אחיד.
2. להכנת מילוי דפי האורז: חותכים  לרצועות דקות ככל האפשר את הירקות.
3. משרים את נייר האורז בגיגית מים עד שמתרכך. מייבשים קלות, מניחים כף מהרוטב באמצע הנייר, מעליו מניחים את הירקות וקוביות הגבינה, מקפלים את הצד שקרוב אלינו כמו שמיכה, מגלגלים את אחד הצדדים עד שהכל הופך לרול ומגישים.


לחצו כאן למתכון לסלט טריו צבעוני של אביטל חורש-סבג
לחצו כאן למתכון למשקה בריאות וכדורי אנרגיה

לכתבות נוספות:
אגסים ממולאים בכבש ובירקות
כנאפה אגסים וגבינת צאן

שלח לחבר הדפס
הוסף תגובה 


איילת לטוביץ`